Thursday, 16 July 2015

Hari Raya 2015

Selamat hari raya semua.Aku nak minta maaf if ada apa yang aku tulis ada membuatkan orang tersentuh,tersakit hati atau tak suka.Maaf banyak-banyak.

Just sedikit reminder,pada sesiapa yang drive untuk balik kampung.please-please drive safely.If penat sangat berhentilah walau sekejap.Waktu/Musim perayaan ini kemalangan sangat mudah nak berlaku.Semua nak berebut,bersaing,nak cepat balik rumah.

Ingat always take care diri sendiri dekat kampung or kat mana-mana.Sekali lagi selamat hari raya,doakan aku tak mengembang bulan raya ni.Mood makan menggila sedikit sejak-sejak akhir ni.Haha.Makan banyak-banyak.

p/s:Nantikan update terbaru dengan story 8 nanti ;p

3 comments:

  1. Dah lama tak bersua. Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
  2. Hai sayang..hhahaa..selamat hari raya Mr.K

    ReplyDelete